×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja 2017 on päättynyt.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Irtoaisiko liikettä 100 ammattialasiirrosta

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja 2017 on päättynyt.

Tramppaajilla ovat edessä kampanjan viimeiset kiriviikot! Lisää liikettä omalle tiimille ja omaan oppilaitokseen on mahdollista toteuttaa myös viikkohaasteita hyödyntämällä. 

Tänään starttaa viimeinen viikkohaaste, jossa tehdään ”ammattialasiirtoja”. Haaste on helppo toteuttaa. Mitatkaa pihamaalle, liikuntasaliin tai vaikkapa isoon luokkatilaan viestin vaihtopisteet kymmenen metrin väliselle matkalle. Seuraava vaihe on vaikein, sillä yksimielisyyteen pitäisi päästä siitä, mikä esine saa kyytiä kymmenen metrin matkalla. Nappaavatko esimerkiksi autonasentajat renkaan, leipurit kaulimen ja lähihoitajat ensiapulaukun viestikapulakseen vai vaihdetaanko koko viestikapula toiseen lennossa viestin aikana? Sukkulaviestin voi mainiosti toteuttaa myös eri ammattialojen välisenä kisana. 100 siirron/viestivaihdon toteutuminen tuottaa oppilaitokselle aina yhden pisteen.

Keudalaiset hoitivat korihaasteen

Sadan korin kerääminen joko koripalloa tai frisbeekiekkoa heittämällä oli haastavaa. Haasteeseen tartuttiin Keudassa, jossa opiskelijat heittelivät ensin 67 koria ja laukoivat perään 147 sählymaalia. Keudan Hirveät Hikarit lähtivät 100 korin jahtiin Keudan Suomi 100 -teemapäivänä, tietysti suomalaiskansallisesti pukeutuneina.

Viikkohaasteissa ehtii keräämään pisteitä 20. lokakuuta asti. Haasteen tulokset tulee raportoida 23. lokakuuta kello 12.00 mennessä. Jakakaa tunnelmia ja kuvia Facebookissa ja Instagramissa. Muistakaa tägätä #amispoweria ja #sakury.  Pisteiden kerääminen kannattaa, sillä eniten pisteitä kerännyt ammattiopisto palkitaan Suomen liikuttavin amis -kunniataululla, liikuntavälineitä sisältävällä laukulla sekä ”satahenkisellä” kahvituksella.

Kuva: Heli Vastamäki/Keuda