×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja 2017 on päättynyt.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Tiimiesittelyssä Bovallius Turku: Hymynaamat kerätään joka viikolta

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja 2017 on päättynyt.

Tiimi Bovallius Turku tramppaa Liikkeelle-kampanjassa Rentosarjassa. Seitsemän osallistujan tiimi on trampannut suorastaan esimerkillisesti, kun kuutena kampanjaviikkona tiimi on kerännyt tarjolla olevista hymynaamoista 38/42. 

Tiimin ylläpitäjä Tom Virtanen Bovalliuksesta on joukkoihinsa kaikin puolin tyytyväinen. Tiimi muodostui helposti, eikä tavoitteiden saavuttamisessakaan ole ollut mitään ongelmia. 

-Tiimissä on yksi päällikkö sekä opetuksen, hallinnon ja opiskelijahuollon väkeä. En ole tiimiin joutunut pakottamaan ketään, kun kaikki ilmoittautuivat vapaaehtoisina mukaan intraan laitetun viestin jälkeen. 

-Meillä on mennyt tosi hyvin. Joka vuosi on yleensä joutunut vähän potkimaan ja kannustamaan väkeä, mutta nyt tiimi on päässyt kevyesti hymynaamoille. 

Vapaamuotoisempi tiimikoko miellyttää

Yksi tiimiläisten suosikkilajeista paljastuu jo puhelun aikana, kun Virtanen tekee samaan aikaan majoitusvarauksia sekalentisturnaukseen Vierumäelle. SAKU ry:n toimistolta tästä tiedosta annettiin tietysti heti erityiskehuja.

-Lentopalloa meistä pelaa ainakin kolme tiimiläistä viikoittain. Vaimo harrastaa koiran kanssa agilityä. Osa pelaa golfia ja jalkapalloa. Kotitöistä kertyy liikuntaa. On hyvä, että arkiliikunta hyväksytään Rentosarjassa suorituksiin mukaan. 

Rentosarjan valitseminen oli tiimin ylläpitäjän oma ehdotus. Hymynaamojen tavoitteleminen tuntui sopivan rennolta tavoitteelta, josta myös tiimissä pidetään kiinni. 

-Olen itse niin kilpailuhenkinen, että ajattelin tiimin pääsevän vähän helpommalla, kun valitaan Rentosarja. Olen tavattoman tyytyväinen siitä, että muutama vuosi sitten tiimin osallistujamäärää muutettiin vapaamuotoisemmaksi. Se oli hyvä muutos, toteaa Virtanen. 

Lopuksi vielä hyvä vinkki kirjastojen palvelujen hyödyntämisestä liikuntakampanjassa. Ainakin Turun kirjastoista on mahdollista hakea myös askelmittari lainaan. Lainauksen voi tehdä kahdeksi viikoksi kerrallaan ja netissä pääsee lainauksen uusimaan kolme kertaa. Monella on tietysti myös puhelimessa askelmittari, mutta kaulassa mukana oleva mittari kerää Rento- ja Kuntosarjassa otetut askeleet ehkä sittenkin kaikkein varmimmin talteen.