×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja 2017 on päättynyt.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Viikkohaasteessa mitataan käden tarkkuutta

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja 2017 on päättynyt.

Tramppaajien seuraava viikkohaaste ”100 koria” on käynnistynyt. Uusi haaste toteutetaan heittämällä 100 koria koripallon vapaaheittoviivalta (tai saavikoreja vastaavalta etäisyydeltä) tai 100 frisbeekoria seitsemän metrin etäisyydeltä. Jokainen 100 koria = 1 piste.

100 korin kerääminen on helppoa. Perusta suorituspiste haasteelle. Hyödynnä koulun liikuntasalia, aulaa, luokkaa tai piha-aluetta suoritusten tekemiseen. Tulosta seinälle tulosten seurantajuliste, johon tiimiläiset, opiskelijat tai muut henkilöstön jäsenet voivat merkitä tekemänsä suorituksen. Aina kun 100 koria tulee täyteen, yksin tai yhdessä heitettynä, niin ammattioppilaitos kerää kisapottiinsa yhden pisteen.

Koreja on aikaa heitellä 8. lokakuuta asti. Jakakaa tunnelmat, tulokset ja raportit SAKU ry:n Facebookissa tai Instagramissa maanantaina 9.10. kello 12.00 mennessä tägeillä #amispoweria ja #sakury.

Edellisessä viikkohaasteessa kerättiin 100 metriä, joko vauhdittomilla pituusloikilla tai saapasta heittämällä. Oppilaitoksista Keuda Keskikatu ja WinNova Rauma loikkivat tasatahtiin keräten kaksi pistettä. SAKU ry:n Kunnolliset heittivät saapasta, eivätkä heittojaan malttaneet liki lainkaan lopettaa. Heitoista tuloksena kertyi kymmenen pistettä. 
Viikkohaasteissa haetaan Suomen liikkuvinta amista. Pisteitä tähän mennessä keränneet ammattiopistot ovat etumatkalla, mutta eivät tavoittamattomissa. Nyt on aika laittaa porukalla korit heilumaan!

Lue lisää viikkohaasteista

Kuva: Keuda Keskikatu