×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Ei mitään muttia enää - Liikkeelle ny!

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Liikkeelle-net kampanja liikuttaa ammatillisen koulutuksen henkilöstöä kymmenettä kertaa. Kymmenen vuotta sitten aloitettiin askelkampanjalla Matkalla Marsiin, ja askeltaminen on valittu myös juhlavuoden lajiksi. Löydätkö vielä naftaliinista kaulassa keikkuneen askelmittarin vai tallennatko askeleitasi mobiilin avulla. Nyt aika koota vanha tiimisi kasaan ja/tai houkutella uudet jäsenet joukolla mukaan. Ottakaa liikunta yhteiseksi voimavaraksi koko työporukkanne syksyyn!

Henkilöstön Liikkeelle.net-kampanja kutsuu työporukoita liikkumaan 9.9.-20.10.2019 välisellä ajalla. Kokoa omasta työyhteisöstäsi 4-10 osallistujan tiimi liikkumaan, yksin ja yhdessä. Jos porukassasi on väkeä, joka käynnistelee liikkumista, niin oikea valinta on Rentosarja. Jos liikettä kertyy ihan kohtalaisesti, mutta siihen pitäisi saada pienestä kisasta lisäkipinää, niin tiiminne valinta on Kuntosarja. Jos taas tiiminne muodostuu huiman aktiivisuuden ja kilpailuhengen omaavista jäsenistä, niin tiimillenne oikea valinta on Kilpasarja.
Tutustu Rento-, Kunto- ja Kilpasarjojen ohjeisiin ja valitse tiimiänne parhaiten liikkumaan motivoiva ryhmä!

Vipinää retrohaasteista

Liikuntakampanjan yhtenä tärkeänä tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä oppilaitoksessa. Toinen toistaan kannustaen voi tulla liikkeelle lähdettyä myös silloin, kun muuten liike jäisi tekemättä.

-Itse haen kampanjasta boostia oman kunnon nostoon, Kun yksi viikko oli tiimillämme vähän huonompi, niin porukalla kannustettiin toisiamme laittamaan lisää pökköä pesään, kertoo Sypäköissä viime syksynä trampannut Elina Hämäläinen Hyriasta. 
Liikkeen lisäämisessä voi hyödyntää myös retrohaasteita, joita toteuttamaan voi kaapata muitakin työyhteisön jäseniä kuin omia tiimiläisiä: Bongauskävelyllä lähdetään yhdessä lenkillä bongaamaan listalta mahdollisimman monta kohdetta. Rappusrallissa nostetaan sykettä ripeästi rappuja nousemalla. Mitä enemmän väkeä saatte Rappusralliin mukaan, sitä enemmän rappusia tiimillenne kertyy. Tosielämän liikkuvat tähdet ideoivat tiimilleen ja kanssakulkijoilleen kymmenminuuttisen sykähdyttävää liikuntaa, jossa laji ja toteutustapa ovat vapaat.
Retrohaasteiden toteutuksia Facebookin Liikkeelle.net-ryhmän sivulla raportoineista valitaan voittajatiimi, joka palkitaan herkkukorilla, jolla kymmenen henkilöä pääsee yhdessä aloittamaan energisen päivän. 

Tutustu kampanjasivuihin osoitteessa liikkeelle.net ja aloita tiimisi kokoaminen heti, jotta olette valmiina matkaan heti 9. syyskuuta.