×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Haastetaan rappuset

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Liikkeelle.net-kampanjassa on startannut Rappusralli-tiimihaaste. Ensimmäiseen tiimihaasteeseen, bongauskävelylle, kipaisi vain kaksi tiimiä, mutta onneksi Keravan Vi Kingit -tiimin toteutus oli sitäkin sykähdyttävämpi. Tiimi kaappasi bongailemaan mukaan 67 opiskelijan joukon.
 
Rappusrallissa portaita kerätään 23.9.-6.10. välisenä aikana. Tarkoitus on siis lähteä nostamaan sykettä! Kootkaa joukot kasaan, löytäkää sopivat raput, laskekaa ne ja kerätkää yhdessä mahdollisimman monta rappusta. Mitä enemmän saatte väkeä houkuteltua mukaan, sitä paremmat saumat teillä on kerätä rappusia. Eniten rappusia kerännyt tiimi tukijoukkoineen on haasteen voittaja.

Rappusrallin tulokset tulee raportoida Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä 7.10.2019 klo 12.00 mennessä. Kerro meille, montako rappusta joukkonne tikkasi. Muista liittää myös kuva/kuvia Rappusrallista mukaan. Voittajatiimi yllätetään herkkukorilla, jolla kymmenen henkilöä pääsee yhdessä aloittamaan energisen päivän.

Ihanat Vi Kingit

Bongauskävelyn voittajaksi nousi Keravan Vi Kingit -tiimi, joka nappasi bongauskävelylle mukaan ison joukon opiskelijoita. Kohteita bongaamassa oli yhteensä neljä tiimiläistä ja 67 opiskelijaa. Kohteita bongauslistalta löytyi 42/48.

-Opiskelijat intoutuivat etsimään listan asioita niin, että ainakin yksi tiimi unohti tulla ajoissa paikalle takaisin, ja opettaja ajatteli heidän jo lintsaavan. Mutta ei suinkaan, puoli tuntia myöhässä he tulivat posket punaisina kertomaan, että koko lista on melkein bongattu. Aamureippailun jälkeen tunnitkin sujuivat vauhdikkaasti. Pieni aamukävely aurinkoisessa säässä piristi niin opiskelijoita kuin opettajiakin, raportoi Vi Kingeistä Tiina Kopra.

Voittajajoukkue tullaan palkitsemaan herkkukorilla, jossa terveellisiä herkkuja on kymmenelle henkilölle!