×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Kärkitiimejä ehtii horjuttaa vielä vajaan parin viikon ajan

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Liikkeelle.net-kampanjassa on vielä parisen viikkoa aikaa tallettaa tiimilleen askeleita. Rentosarjan kärjessä liikkuu TAIn Tuksut Turusta, Kuntosarjassa eniten askeleita on Omnian Kunnon, kunnon kohottajilla ja Kilpasarjan ykkösenä askeltaa viime vuoden voittajatiimi Sedun Vauhtia Valmassa.

Liikkeelle.net-kampanjan kärkitiimit ovat kaikki neljän osallistujan joukkueita. Rentosarjassa kaikkina neljänä viikkona tiimitavoitteen on saavuttanut TAIn Tuksut Turun ammatti-instituutista. Tiimissä kymppilenkkejä keräävät Matleena Korhonen, Tiina Kemppainen, Henri Ranta ja Satu Hovi.

-Kyllä meillä osa on kaivannut liikuntapiirakkaa ja minuuttien tallentamista, kun sitä seuratessa tulee liikuttua monipuolisemmin. Toisaalta taas askeleita kerättäessä on päässyt liikunnan merkitsemisessä helpommalla, kertoo Satu Hovi.

-Meillä on kasassa hyvä tiimi, joka tsemppaa toisiaan omassa WhatsApp-ryhmässä. Siellä on oltu kärkitilasta vähän innoissaankin. Oma tavoitteeni on lisätä arkiliikuntaa. On ollut myös kiva huomata, että liikun aika hyvin. Ja vaikka en olekaan kilpailuhenkinen, niin ei me paikkaamme luovuteta.

Valmalaisten liikeoptimointia

Kuntosarjassa kolmen kärki koostuu Omnian Kunnon, kunnon kohottajista, Stadin Vallilattarista ja Hyrian Tepan Teputtajista. Kilpasarjan kärjessä askeltaa viime vuoden voittajatiimi eli Sedun Vauhtia Valmassa. Muissa Kilpasarjan ”mitalisijoissa” ovat tällä hetkellä kiinni JEDUn Stepperit ja OSAOn Kempeleen voimatytöt ja sähköjänikset. Sedun neljän osallistujan tiimissä askeleitaan keräävät Virpi Lammassaari, Henna Mäkelä, Satu Aulén-Kujala ja Tiina Parantainen.

-Olimme tehneet hyvää analysointia ennen kampanjan alkua ja hankkineet kuntopyöriä koteihin liikuntaminuuttien keräämiseen. Kampanjan vaihtuminen askeltamiseen oli pieni yllätys. On meistä kyllä yksi nyt hommannut juoksumaton kotiinsa. Kisassa kaikki optimoidaan, kertoo tiimin laitehankinnoista Tiina Parantainen pilke silmäkulmassa. 

Valmalaiset ovat kampanjan aikana olleet positiivisesti yllättyneitä siitä, miten paljon työpäivän aikana kertyy mittareihin askeleita. Lisää askelia tiimiläiset käyvät nappaamassa sekä aamuisin että iltaisin lenkkeilemällä.

-Virpi on meistä kovin teputtaja. Hän menee koko ajan lujaa. Ja koko tiimissä on kilpailuhenkisiä aktiiviliikkujia. Kiitos muille tiimeille ja kilpailijoille, kilpailu saa tahdin kiristymään. Tässä yrittää voittaa itsensä kavereiden avustuksella, kuvaa Tiina Parantainen.

-Syyslomalla meillä on ajatusta käydä työpaikalla kävellen, kun arkena ei pysty työmatkoja kävellen hyödyntämään. Yhteen suuntaan matkaa työpaikalle kertyy viitisentoista kilometriä. 

Liikkeelle.net-kampanjan tuloksiin huomioidaan mukaan suoritukset, jotka on kirjattu sunnuntaihin 20.10.2019 klo 23.59 mennessä. Viimeisessä tiimihaasteessa kannustetaan ideoimaan tiimille ja kanssakulkijoille kymmenen minuutin yhteisen liikuntaosio, jonka toteutustapa on vapaa. Tosielämän tähtien toteutukset tulee raportoida Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä 18.10.2019 klo 12.00 mennessä. Voittajatiimi valitaan 20.10. mennessä tehtyjen Facebook-tykkäyksien perusteella.