×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Kiiruhda bongauskävelylle

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Liikkeelle.net-kampanjan tiimihaasteista Bongauskävely on jo käynnissä. Tiimihaasteiden tavoitteena on tuottaa oppilaitoksiin yhteistä liikettä. Haasteen voi toteuttaa oman tiimin kanssa, mutta jos saatte mukaan haasteeseenne laajemminkin muuta oppilaitoksen väkeä, niin sitä parempi. Pitäkää liikkumalla haasteissa yhdessä hauskaa!

Maalla traktori on tähän aikaan aika helppo bongata pellolta. Citykani voi olla kaupungissa helpompi kohdata kuin muu metsän jänönen. Polvesta risat farkut voivat olla löydettävissä jo bongauskävelyn lähtöaulasta. Entä löytyykö parkkialueelta mopoauto, jossa bassot pauhaavat kaakossa?

Bongauskävelylle kootaan joukot kävelylle 11.9.-22.9. välisenä aikana. Kävelyä varten on koottu 50 kohteen lista, josta pitäisi löytää mahdollisimman monta kohdetta. Edellä olevat kohteet ovat tietysti listalla mukana. Jos saatte mukaan osallistujia myös tiimin ulkopuolelta, niin sitä useampi silmäpari teillä on bongauksessa mukana. 

Bongauskävelyn tulokset tulee raportoida Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä 23. syyskuuta mennessä. Kerro meille, montako osallistujaa saitte liikkumaan ja montako bongauskohdetta löysitte. Muista liittää myös kuva/kuvia retkestänne mukaan. 

Liikkeelle.net-kampanjatiimi valitsee raporttien pohjata liikuttavimman toteutuksen. Voittajatiimi yllätetään herkkukorilla, jolla kymmenen henkilöä pääsee yhdessä aloittamaan energisen päivän. 

Avaa bongauslista tästä: https://liikkeelle.net/sites/default/files/content/bongauskavely.pdf