×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
CAPTCHA
Tällä varmistetaan, että rekisteröityjä on oikea henkilö eikä automatisoitu roskapostirobotti. HUOM! Mikäli et näe tässä kohtaa rasti ruutuun -painiketta tai latausilmaisin jää pyörimään, kokeile rekisteröitymistä toisella selaimella (muu kuin Explorer).
×

Kilpasarja

Tilanneviesti

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Mikä on Kilpasarja?

Liikkeelle.net-kampanjassa voi tavoitteensa asettaa oman kuntotasonsa ja elämäntilanteensa huomioiden. Rento-, Kunto- tai Kilpasarjan valinta määrittää, miten tiimi liikuntaansa seuraa ja siihen panostaa. Kaikissa sarjoissa liikuntaa lähdetään keräämään 4-10 henkilön tiimeinä.

Kilpasarja sopii erityisesti sellaisille liikkujille, joille liikkuminen on intohimo ja jotka haluavat haastaa itseään kokeilemaan, kuinka paljon liikkuvat.

Kilpasarjassa liikutaan vapaa-ajalla erilaisten kuntoliikuntalajien parissa. Työn ohessa liikkumista eikä hyötyliikuntaa kilpasarjassa siis huomioida. Kaikki muu liikunta kasvattaa kuitenkin osallistujan liikuntapottia eli jokainen liikunnan lisäminuutti vapaa-ajalla on kisassa plussaa! 

Muista myös liikunnan monipuolisuus

Myös Kilpasarjan osallistujia kannustetaan monipuoliseen ja aikuisten liikkumisen suosituksen  mukaiseen liikuntaan. Hymynaamaa kannattaa metsästää siis myös kilpasarjassa harrastamalla monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoliikuntaa sekä huolehtimalla liikkuvuudesta ja kehonhuollosta. Kilpasarjassa kertasuorituksen tulee kestää yhtäjaksoisesti vähintään kymmenen minuuttia ja liikkumisen on oltava luonteeltaan reipasta (hieman hengästyttävää ja hikoiluttavaa). 

Vaikka Kilpasarjassa arkiaktiivisuutta ei huomioida, niin kevyt liikkuminen ja taukoliikunta kannattaa kilpasarjalaisenkin napata tavaksi aina kun mahdollista. 

Keskiarvo ratkaisee tiimin sijoituksen 

Kilpasarjassa yksittäisen osallistujan tulos muodostuu hänen liikkumistaan tunneista ja minuuteista. Tiimin tulos muotoutuu puolestaan tiimin osallistujien tulosten keskiarvosta. Kilpasarjan tuloslistauksessa tiimit järjestetään siis tiimin keskiarvotulosten mukaiseen järjestykseen. 

Liikuntamerkinnät tehdään nettisivujen liikuntapäiväkirjassa päiväkohtaisella tarkkuudella ja merkintöjä voi tehdä aina kahdeksalta edelliseltä päivältä. Huomaathan, että kampanjan päättyessä viimeiset merkinnät tulee tehdä 4.10.2018 klo 23.59 mennessä. 

Viivalle vaan ja kellot käyntiin!

Tiimien TOP 3 viikoittain

Tiimien top 3 viikoittain laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Viikko 40

 • Vauhtia Valmassa
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  1555.6 minuuttia/käyttäjä
 • Entiset aikuiset
  Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  1385.2 minuuttia/käyttäjä
 • Hermopinne
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  992.8 minuuttia/käyttäjä

Viikko 39

 • Entiset aikuiset
  Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  1197.2 minuuttia/käyttäjä
 • Hermopinne
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  1114.5 minuuttia/käyttäjä
 • Vauhtia Valmassa
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  1110.4 minuuttia/käyttäjä

Viikko 38

Viikko 37

 • Vauhtia Valmassa
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  1096.4 minuuttia/käyttäjä
 • Hermopinne
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  1092.7 minuuttia/käyttäjä
 • Entiset aikuiset
  Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  956 minuuttia/käyttäjä