×

Lisää suoritus

Et ole jäsenenä missään tiimissä.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Kilpasarja

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen askelten mukaan.

Mikä on Kilpasarja?


Kilpasarjan voittaja 2018: Vauhtia Valmassa

Odotatko jo, että starttipistooli laukaistaan? Oletko tiimisi kanssa valmiina haastamaan kaikki muut? Kilpasarja on suunnattu tiimiläisille, jotka haluavat askelkampanjassa haastaa itsensä ja koko tiiminsä huipputuloksiin. 12 000 askelta päivässä on tälle porukalle ihan ”normitavoite”!

Mitä tehdään?

Kokoa tiimi oman koulutuksen järjestäjän henkilöstöstä. Tiimissä voi minimissään olla neljä jäsentä ja enimmillään kymmenen jäsentä. Tiimien suorituksia mitataan keskiarvoina ja prosentteina, joten erikokoiset tiimit ovat vertailukelpoisia keskenään.

Kilpasarjassa kerätään kaikki päivittäiset askeleet talteen! Kilpasarjassa liikkumisen mittareina toimivat omat tavoitteet sekä muiden kilpailijoiden askellukset. Henkilökohtainen tavoite Kilpasarjassa täyttyy, kun askeleita kertyy vähintään 12 000 päivässä. Viikossa askeleita tulee kerätä 72 000. Askeltavoitteessa on huomioitu yhden lepo/sairauspäivän vara.

Henkilökohtainen tavoite täyttyy 72 000 askeleella viikossa. Tiimin tavoite täytyy, kun vähintään kaksi kolmasosaa tiimiläisistä saavuttaa viikoittaisen tavoitteen. Hymynaamat kannustavat sekä tiimiläisiä että tiimejä, kun tavoitteet tulevat saavutettua.

Kilpa on koko ajan käynnissä! Kilpasarjassa palkitaan kolme eniten askeleita kerännyttä tiimiä. Lisäksi voittajajoukkue saa vuoden ajaksi vitriiniinsä komean kiertopalkinnon.

Liikun, liikun ja liikun!

Tiimien TOP 3 viikoittain

Tiimien top 3 viikoittain laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen askelten mukaan.

Viikko 38

Viikko 37