×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
CAPTCHA
Tällä varmistetaan, että rekisteröityjä on oikea henkilö eikä automatisoitu roskapostirobotti. HUOM! Mikäli et näe tässä kohtaa rasti ruutuun -painiketta tai latausilmaisin jää pyörimään, kokeile rekisteröitymistä toisella selaimella (muu kuin Explorer).
×

Kiriviikko alkaa Liikkeelle.net-kampanjassa

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön Liikkeelle.net-kampanjassa alkaa kiriviikko, sillä kampanja päättyy tulevana sunnuntaina 4. lokakuuta. Loppukiriä kampanjassa tavoitellaan 4-10 henkilön tiimeissä Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa.

Liikkeelle.net-kampanjan kiriviikko on jo käynnissä. Liikuntaminuuttien ja/tai askeleiden rinnalla kannattaa tallettaa samalla UKK-instituutin laatimat aikuisen terveysliikunnan suositukset/tavoitteet muistiin: Viikkosuositukseen kuuluu reipasta ja sykettä kohottavaa kestävyysliikuntaa 2,5 tuntia viikossa. Lihaskuntoa ja liikehallintaa tulee olla ohjelmassa vähintään kahdesti viikossa. Lisäksi mahdollisimman usein kannattaa nousta pystyyn kevyesti liikuskelemaan. Taukoja paikallaan oloon tulee tehdä aina kun voi. Hyvän olon avaimiin kuuluu myös riittävästi palauttavaa unta. Viesti on selkeä, jokainen otettu askel kannattaa.

Liikkeelle.net-kampanjan liikuntaminuutit ja/tai askeleet tulee kirjata sunnuntaihin 4.10.2020 klo 23.59 mennessä.

Rentosarjassa 3 tiimillä 3 viikkotavoitetta

Rentosarjassa tavoitteena on kannustaa osallistujia liikkumaan vähintään aikuisen liikkumisen suosituksen mukaisesti. Liikunnasta pyritään saamaan tapa vapaa-ajalle ja tekemään arkisesta aktiivisuudesta jokapäiväinen valinta.

Tiimiläiset voivat seurata tavoitteensa edistymistä liikuntaminuuteista täydentyvällä hymynaamalla. Hymyyn kääntyneet kasvot kertovat viikon kestävyysliikunnan sekä lihaskunnon ja liikehallinnan määrien täyttymisestä.

Rentosarjan tiimeistä kolme (tilanne 28.9. klo 13) on saavuttanut tiimin viikoittaisen tavoitteen kuluneina kolmena viikkona. Tiimin tavoite täyttyy, kun vähintään 2/3 tiimin jäsenistä on saavuttanut henkilökohtaisen tavoitteen. Kolmeen viikkotavoitteeseen ovat yltäneet tiimit Kaisu-Terttu Ammattiopisto Tavastiasta, Stadin sihteerit CHILLAA! ja WinWinProffattaret WinNovasta.

Kuntosarjan kärkeen nousi Kunto Kinkut

Kunto- ja Kilpasarjoissa lisäsykettä liikkumiseen haetaan kisailusta. Kuntosarjassa liikkumisensa voi merkitä valintansa mukaan joko liikuntaminuutteina tai askeleina. Tilastoissa huomioidaan yhtä hyvin niin työpäivän aikana kertyneet askeleet, vapaa-ajan liikunta kuin hyötyliikuntakin. Kilpasarjassa tuloksiin huomioidaan vain vapaa-ajalla kuntoliikuntalajeissa kertyneet liikuntaminuutit. Työn ohessa tai kotona liikuskelua tai hyötyliikuntaa ei tämän sarjan tuloksissa siis huomioida.

Kuntosarjassa palkintopallipaikoista kisa käy kovana. Ykkössijalle on nyt noussut Stadin AO:n Kunto Kinkut, jotka ovat kampanjan aikana keränneet liikuntaminuutteja 2778 minuuttia käyttäjää kohden. Takaa tulevat SeduKullat 2745 minuutilla käyttäjää kohden ja Sampon Ohjukset (2674 minuuttia/käyttäjä).

Kilpasarjassa kiertopalkintoon kolmatta kiinnitystä tavoitteleva Vauhtia Valmassa jatkaa sarjan johdossa. Tiimiläisille liikuntaminuutteja on kertynyt 3282 minuuttia käyttäjää kohden. Lähimpinä haastajina kampanjassa etenevät POKEn Entiset aikuiset (3088 minuuttia/käyttäjä) ja Sedun Hermopinne (2936 minuuttia/käyttäjä).