×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
CAPTCHA
Tällä varmistetaan, että rekisteröityjä on oikea henkilö eikä automatisoitu roskapostirobotti. HUOM! Mikäli et näe tässä kohtaa rasti ruutuun -painiketta tai latausilmaisin jää pyörimään, kokeile rekisteröitymistä toisella selaimella (muu kuin Explorer).
×

Kuntosarja

Tilanneviesti

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Mikä on Kuntosarja?

Liikkeelle.net-kampanjassa voi tavoitteensa asettaa oman kuntotasonsa ja elämäntilanteensa huomioiden. Rento-, Kunto- tai Kilpasarjan valinta määrittää, miten tiimi liikuntaansa seuraa ja siihen panostaa. Kaikissa sarjoissa liikuntaa lähdetään keräämään 4-10 henkilön tiimeinä

Kuntosarja sopii liikkujille, jotka hakevat pienellä kisalla kipinää liikunta-aktiivisuutensa lisäämiseen. 

Kuntosarjassa suorituksia voi kerätä liikuntaminuutteina tai askeleina. Tilastoissa huomioidaan yhtä hyvin niin työpäivän aikana kertyneet askeleet, vapaa-ajan liikunta kuin hyötyliikuntakin. Kuntosarjassa oman tiimin edistymistä voi seurata kisassa muiden kuntosarjalaisten kesken. 

Muista huolehtia myös liikunnan monipuolisuudesta

Rentosarjan tapaan osallistujia kannustetaan monipuoliseen ja aikuisten liikkumisen suosituksen mukaiseen liikuntaan. Hymynaamaa kannattaa metsästää siis myös kuntosarjassa harrastamalla monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoliikuntaa sekä huolehtimalla liikkuvuudesta ja kehonhuollosta. 

Kuntosarjassa yksittäisen osallistujan tulos muodostuu hänen liikkumistaan minuuteista ja askeleista. Myös yhdistelmää voi käyttää eli esimerkiksi lajitreenit voi merkitä minuutteina ja muun liikunnan arjen askeleina. Liikuntasuosituksen mukaisesti jokainen askel kannattaa ottaa. Päivän aikana Kuntosarjassa liikkumista voi kerryttää myös kevyemmästä liikunnasta ja taukoliikunnasta.

Tiimin tulos muodostuu keskiarvosta

Tiimin tulos muotoutuu tiimin osallistujien tulosten keskiarvosta. Kuntosarjan tuloslistauksessa tiimit järjestetään tiimin keskiarvotulosten mukaiseen järjestykseen.  

Liikuntamerkinnät tehdään nettisivujen liikuntapäiväkirjassa päiväkohtaisella tarkkuudella ja merkintöjä voi tehdä aina kahdeksalta edelliseltä päivältä. Huomaathan, että kampanjan päättyessä viimeiset merkinnät tulee tehdä 4.10.2018 klo 23.59 mennessä. 

Tavoitteena on oman kunnon kohentaminen! 

Tiimien TOP 3 viikoittain

Tiimien top 3 viikoittain laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Viikko 40

Viikko 39

Viikko 38

Viikko 37

 • Ytonaiset
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  903 minuuttia/käyttäjä
 • SeduKullat
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  856 minuuttia/käyttäjä
 • Sampon Ohjukset
  Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  780.1 minuuttia/käyttäjä