×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
CAPTCHA
Tällä varmistetaan, että rekisteröityjä on oikea henkilö eikä automatisoitu roskapostirobotti. HUOM! Mikäli et näe tässä kohtaa rasti ruutuun -painiketta tai latausilmaisin jää pyörimään, kokeile rekisteröitymistä toisella selaimella (muu kuin Explorer).
×

Lähteekö tiiminne Rento-, Kunto- vai Kilpasarjaan

Tilanneviesti

Liikkeelle.net-kampanjan sivut on nyt avattu tutustumista ja tiimien ilmoittautumista varten. Kampanjasuorituksia voi tiimilleen alkaa kerätä ja merkitä 7. syyskuuta alkaen. Kampanja kestää neljän viikon ajan.

Kampanjaan osallistutaan tiimeinä, joissa pitää olla vähintään neljä osallistujaa, maksimissaan yhdessä tiimissä voi olla mukana kymmenen osallistujaa. Tiimien suorituksia mitataan keskiarvoina ja prosentteina, joten erikokoiset tiimit ovat vertailukelpoisia keskenään. Oikea sarja työyhteisöstä kootulle tiimille kannattaa valita tiimiläisten kuntotaso, tavoitteet ja elämäntilanne huomioiden. 

Motivoiko tiimiänne rentous, kuntoilu vai kilpailu

Rentosarjassa yhteisenä tavoitteena on aikuisten liikkumisen suosituksen saavuttaminen ja hymynaamojen keräily. Tässä sarjassa huomioidaan kaikki arkinen aktiivisuus.

Kuntosarjassa haetaan lisäkipinää liikkumiseen kisassa toisia tiimejä vastaan. Tässäkin sarjassa tuloksissa huomioidaan niin lajiliikunta, työpäivän aikana kertyneet askeleet kuin päivän aikana aherrettu arki- ja hyötyliikuntakin. 

Kilpasarja sopii liikkujille, joille liikunta on isossa roolista ja jotka haluavat haastaa itsensä ja tiiminsä kokeilemaan, kuinka kisassa muiden tiimien kanssa pärjätään. Kilpasarjassa liikuntaminuutit kerätään kuntoliikuntalajeista vapaa-ajalla. Työn ohessa liikkumista tai hyötyliikuntaa ei tässä sarjassa siis huomioida.

Alla olevasta taulukko kuvaa tiivistetysti sarjojen välisiä eroja. Lisätietoja sarjoista löydät kunkin sarjan omalta alasivulta. Mikä sarjoista sopii teidän tiimillenne parhaiten ja motivoi keräämään itselle ja tiimille liikuntaminuutteja?

Liikkeelle.net-kampanja on käynnissä 7.9.-4.10.2020 välisen ajan.