×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Ota tiimivalokuva

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Liikkeelle.net -kampanja täyttää tänä vuonna 10-vuotta. Taltioi juhlavuoden tiimisi valokuvaan. Voit lisätä tiimivalokuvan oman tiimisi tietoihin. Lisäksi kaikki SAKU ry:lle toimitetut tiimivalokuvat ovat esillä marraskuussa Opiskelijahyvinvoinnin kehittämispäivillä kuvagalleriassa. Tapahtumassa yleisö voi äänestää omaa suosikkitiimiään, joka palkitaan herkullisilla SAKU-mukeilla! Julkaisemme meille toimitettuja tiimikuvia myös Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä. 

Tulosta juhlavuoden valokuvakehys ja ota valokuva tiimisi kanssa valmista kehystä hyödyntäen. Tulostettavia kehyksiä on kahta erilaista: toisen voit leikata kehysmalliin ja toiseen voi kirjoittaa oman tiimin nimen. 
Voit myös toimittaa tiimivalokuvan sähköpostilla, niin lisäämme kuvaan digitaalisen kehyksen ja toimitamme kuvan sinulle takaisin sekä lisäämme sen kuvagalleriaan.

Tulostettavat kehykset:

Lähetä valokuvia kehystettäväksi tai kysy lisää: tiina.hasari@sakury.net