×

Lisää suoritus

Et ole jäsenenä missään tiimissä.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Rentosarja

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä saavutettujen viikkotavoitteiden mukaan.

1 viikkotavoitetta

Mikä on Rentosarja?

Haluatko aloittaa liikkumisen tai lisätä liikkumista arkeesi? Siinä on ydinkysymys, johon Rentosarjassa toivotaan myönteinen vastaus!

Rentosarja on suunnattu tiimiläisille, jotka haluavat aloittaa liikkumisen tai varmistaa, että sohvalta tai toimistotuolilta tulee noustua päivittäin pieneksi hetkeksi tehokkaasti liikkumaan. Kampanjan tavoitteena on osoittaa, että hyvää oloa edistävä liikunta ei ole mahdoton tavoite meistä kenellekään. 

Mitä tehdään?

Kokoa tiimi oman koulutuksen järjestäjän henkilöstöstä. Tiimissä voi minimissään olla neljä jäsentä ja enimmillään kymmenen jäsentä. Tiimien suorituksia mitataan keskiarvoina ja prosentteina, joten erikokoiset tiimit ovat vertailukelpoisia keskenään.

Rentosarjassa lähdetään liikkumaan kymppilenkeille! Kymppilenkki tarkoittaa vähintään kymmenen minuutin tehokasta kävelylenkkiä. Tehokkuutta on riittävästi, kun askelia kertyy 1 000 kymmenessä minuutissa. Jos vauhti tuntuu alussa kovalta, niin kävele ajallisesti niin, että 1 000 askelta tulee täyteen. 

Kahtena ensimmäisenä kampanjaviikkona kymppilenkki tehdään kerran vähintään viitenä päivänä viikossa, kahtena seuraavana viikkona kaksi kertaa päivässä viitenä päivänä viikossa ja kahtena viimeisenä viikkona kolme kertaa päivässä viitenä päivänä viikossa. Kokonaismäärissä ensimmäisillä viikoilla tehdään siis viisi, kahdella seuraavalla kymmenen ja kahdella viimeisellä viisitoista kymppilenkkiä!

Kannustavan hymynaaman saat aina viikoittaisen tavoitteen täytyttyä. Tiimin viikoittainen tavoite täyttyy, kun vähintään kaksi kolmasosaa tiimiläisistä pääsee tavoitteeseen.

Kaikki liikkuminen on hyvästä!

Koulutuksen järjestäjät

Koulutuksen järjestäjät laskevassa järjestyksessä tiimien saavuttamien viikkotavoitteiden mukaan.

  • Helsingin kaupunki
    50 % (2/4 viikkotavoitetta)
  • Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä
    50 % (1/2 viikkotavoitetta)
  • Turun kaupunki
    25 % (1/4 viikkotavoitetta)