×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Tähdet liikkuvat tosielämässä

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Liikkeelle.net-kampanjan viimeisessä tiimihaasteessa etsitään tosielämän tähtiä. Tähtiä, jotka jaksavat lähteä liikkeelle arjessa sekä innostavat myös muita liikkumaan. Rappusrallin voitto lähti Sataeduun, jonka Nakkilan toimipisteellä kaapattiin myös opiskelijat rappustelemaan mukaan.

Tosielämän liikkuvat tähdet haastetaan lisäämään arkeen liikettä 17. lokakuuta asti. Tavoitteena on varata porukalla kymmenminuuttinen liikkumiseen. Kymmenminuuttinen voi tarkoittaa esimerkiksi taukoliikuntaa, tanssia, kampuslenkkiä tai ihan jotain muuta liikuttavaa ideaa. Tarkoituksena on tuottaa liikunnalla haasteeseen osallistuville hyvää mieltä!

Tosielämän tähtien toteutukset tulee raportoida Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä 18.10.2019 klo 12.00 mennessä. Kerro meille, mitä teitte ja kuinka monta osallistujaa tapahtumaanne tähditti. Muista lisätä raporttiin myös kuva/kuvia mukaan.

Voittaja valitaan tällä kertaa Facebook-tykkäyksien perusteella. Raportoi ajoissa, sillä suosikkitoteutusta on aikaa äänestää sunnuntaihin 20.10. asti. Voittajatiimi yllätetään herkkukorilla, jolla kymmenen henkilöä pääsee yhdessä aloittamaan energisen päivän. 

Nakkilassa ja Keravalla osataan

Rappusrallin toteutuksiin oli sekä Sataedu Nakkilassa että Keuda Keravalla valjastettu myös opiskelijat mukaan. Hyvinvointivirtaa-viikolla molemmissa kohteissa saatiin noin 70 osallistujaa portaita kipuamaan. Taukoliikunnan todettiin molemmissa paikoissa tehneen osallistujille hyvää!