×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Tiimihaasteet

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Taltioi juhlavuoden tiimisi valokuvaan!

Liikkeelle.net -kampanja täyttää tänä vuonna 10-vuotta. Taltioi juhlavuoden tiimisi valokuvaan. Voit lisätä tiimivalokuvan oman tiimisi tietoihin. Lisäksi kaikki SAKU ry:lle toimitetut tiimivalokuvat ovat esillä marraskuussa Opiskelijahyvinvoinnin kehittämispäivillä kuvagalleriassa. Tapahtumassa yleisö voi äänestää omaa suosikkitiimiään, joka palkitaan herkullisilla SAKU-mukeilla! Julkaisemme meille toimitettuja tiimikuvia myös Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä. 

Tulosta juhlavuoden valokuvakehys ja ota valokuva tiimisi kanssa valmista kehystä hyödyntäen. Tulostettavia kehyksiä on kahta erilaista: toisen voit leikata kehysmalliin ja toiseen voi kirjoittaa oman tiimin nimen. 
Voit myös toimittaa tiimivalokuvan sähköpostilla, niin lisäämme kuvaan digitaalisen kehyksen ja toimitamme kuvan sinulle takaisin sekä lisäämme sen kuvagalleriaan.

Tulostettavat kehykset:

Lähetä valokuvia kehystettäväksi tai kysy lisää: tiina.hasari@sakury.net

Tiimihaasteet

Yhdessä liikkuminen kannustaa liikkeelle silloinkin, kun muutoin liikkeelle jäisi lähtemättä. Tiimin yhdessä tekemiseen kannustamme myös tiimihaasteilla. Haasteisiin on kerätty mukaan aiempien kampanjoiden suosituimmat lajit, joilla on liikutettu sekä oman tiimin jäseniä että laajemminkin oppilaitoksen väkeä.

Tiimihaasteita on kolme. Kokoa tiimisi mukaan, tee haasteen toteuttamisesta isompaakin porukkaa liikuttava flashmob ja pitäkää haasteissa yhdessä hauskaa.

Bongauskävely 11.9.-22.9.2019
Rappusralli 23.9.-6.10.2019
Tosielämän liikkuvat tähdet 7.10.-17.10.2019

Bongauskävely 11.9.-22.9.2019

Kokoa joukot tiimikävelylle ja bongatkaa listalta mahdollisimman monta kohdetta. Houkuttele mukaan kävelylle väkeä myös tiimin ulkopuolelta, niin saat useamman silmäparin löytämään etsittäviä kohteita.

Bongauskävelyn tulokset tulee raportoida Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä  23.9.2019 klo 12.00 mennessä. Kerro meille, montako osallistujaa saitte liikkumaan ja mitä löysitte. Muista liittää myös kuva/kuvia retkestänne mukaan. 

Raporttien pohjalta valitaan bongauskävelyn liikuttavin toteutus. Voittajatiimi yllätetään herkkukorilla, jolla kymmenen henkilöä pääsee yhdessä aloittamaan energisen päivän!

Näitä bongataan: Lataa tästä pdf-lista bongattavista kohteista.

Rappusralli 23.9.-6.10.2019

Rappusissa ripeällä vauhdilla liikkuessa nousee syke! Kootkaa joukot kasaan, löytäkää sopivat raput, laskekaa ne ja kerätkää yhdessä mahdollisimman monta rappusta. Rappusralliin voi houkutella talkoisiin mukaan väkeä myös tiimin ulkopuolelta.

Rappusrallin tulokset tulee raportoida Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä  7.10.2019 klo 12.00 mennessä. Kerro meille, montako rappusta joukkonne tikkasi. Muista liittää myös kuva/kuvia Rappusrallista mukaan.

Tikattujen rappusten perusteella valitaan Rappusrallin liikuttavin toteutus. Voittajatiimi yllätetään herkkukorilla, jolla kymmenen henkilöä pääsee yhdessä aloittamaan energisen päivän!

Tosielämän liikkuvat tähdet 7.10.-17.10.2019

Nyt varataan hetki liikkumiseen. Tosielämän liikkuvat tähdet ideoivat kymmenminuuttisen liikuntaa tiimilleen sekä mukaan liikkeeseen kaapatuille ihmisille. Kymmenminuuttinen voi olla taukoliikuntaa, tanssia, kampuslenkki tai muu liikuttava ideanne.  Satsatkaa liikunnassanne hyvän mielen tuottamiseen!

Tosielämän tähtien toteutukset tulee raportoida Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä 18.10.2019 klo 12.00 mennessä. Kerro meille mitä teitte ja kuinka monta osallistujaa tapahtumaanne tähditti. Muista liittää myös kuva/kuvia tosielämän tähdistä mukaan. 

Voittaja valitaan Facebook-tykkäyksien perusteella. Raportoi ajoissa, sillä suosikkitoteutusta on aikaa äänestää sunnuntaihin 20.10. asti! Voittajatiimi yllätetään herkkukorilla, jolla kymmenen henkilöä pääsee yhdessä aloittamaan energisen päivän!