×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
CAPTCHA
Tällä varmistetaan, että rekisteröityjä on oikea henkilö eikä automatisoitu roskapostirobotti. HUOM! Mikäli et näe tässä kohtaa rasti ruutuun -painiketta tai latausilmaisin jää pyörimään, kokeile rekisteröitymistä toisella selaimella (muu kuin Explorer).
×

Tiimit parrasvaloissa

Tilanneviesti

Kun Liikkeelle.net-kampanja mainitaan, niin nouseeko tiimillenne mieleen heti ”rakas vastustaja” tai oppilaitos, jonka kanssa kisataan liikuntaminuuttien määrästä aina viimeiseen hetkeen asti? Entä oletteko käyneet tiimien nimilistaa läpi ja miettineet, mistä ihmeestä nämä tiiminimet oikein tulevat? Entä salaisuudet? Osa tiimeistä liikkuu niin hyvällä sykkeellä, että taustalla olevan tiimispiritin, motivoinnin ja ajankäytön vinkit haluaa kaapata saman tien oman tiiminsä käyttöön.

Nyt haastetaan tiimejä esittäytymään, kertomaan liikkumisestaan, haastamaan muita ja paljastamaan kaikki suuret salaisuutensa. Tiimit nousevat parrasvaloihin Liikkeelle.net Facebook-ryhmässä. Homma on helppo toteuttaa!

 

Haastakaa näin!

Ellet vielä kuulu Liikkeelle.net Facebook-ryhmään, niin liity mukaan. Ryhmässä pääset seuraamaan, mitä tiimeissä tapahtuu. 

Kampanjan käynnistyttyä tiiminsä esittelevät ja haasteen seuraavalle ensimmäisenä matkaan laittavat Rento-, Kunto- ja Kilpasarjan kärkitiimit TAIn tuksut, Kunnon, kunnon kohottajat ja Vauhtia VALMAssa. Tiimihaasteen voi kampanjan aikana esittää myös mikä tahansa muu tiimi, kunhan starttaa haasteen omalla tiimiesittelyllä! Mitä useampaan tiimiin pääsemme kampanjan aikana tutustumaan, sitä mukavampaa on kisata yhdessä.

Tiimiesittelyn voi tehdä Facebookissa haluamallaan tavalla. Muut tiimit kiittävät, jos laitatte mukaan myös valokuvaa tai videopätkää. 

Ota tästä halutessasi esittelyyn muutama apukysymys mukaan ja anna mennä:

  • tiimin nimi ja mistä tulette
  • millaisia huipputyyppejä teillä on mukana
  • millä pidätte tiimispirittiä yllä, motivoitte ja kannustatte
  • mikä on ”hulluin” juttu, jolla olette liikkumista kampanjoiden aikana edistäneet
  • kerro teistä vielä lisää
  • minkä tiimin (ja miksi) haastatte parrasvaloihin esittäytymään

Muistakaa vastata haasteeseen!

Haastettu tiimi toteuttaa samat kuviot kuin edellä.

Olkaa vastauksessanne ripeitä, jotta kampanja-aikana saadaan mahdollisimman moni tiimi parrasvaloihin mukaan. 

Relax! Videon kuvaajan ei tarvitse olla ammattilainen. Tekstin voi kirjoittaa vastaamalla kysymyksiin, tarinana tai jossain muussa muodossa, kunhan se kuvastaa tiimiänne. Haasteeseen voitte vastata tiimistä pienemmälläkin joukolla, jos tiimiläisiä on hankalaa saada kasaan. Pääpointtina on, että pääsemme vähän näkemään, keitä meitä on tällä kertaa kampanjassa matkassa eri puolilla Suomea! Uskomme, että muiden kuulumiset kannustavat aina myös itseä liikkeelle!

Kaikkien parrasvaloissa esiteltyjen tiimien kesken arvomme 5.10.2020 100 euron lahjakortin, jota voitte hyödyntää esimerkiksi kampanjan päättymisen juhlistamiseen!