×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti.
×

Vieläkö löytyy voimia loppukiriin?

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Liikkeelle.net-kampanjassa on vielä tuleva viikonloppu aikaa kohennella asemiaan. Askelkampanja päättyy tulevana sunnuntaina 20. lokakuuta. Tuloksiin huomioidaan suoritukset, jotka on kirjattu sunnuntaihin kello 23.59 mennessä. 

Tuloksissa kärjessä askeltavat samat tiimit kuin kampanjan puolivälissä. Rentosarjassa kaikkina viitenä kampanjaviikkona tiimitavoitteen on saavuttanut TAIn tuksut Turun ammatti-instituutista. Kuntosarjassa kolmen kärki muodostuu Omnian Kunnon, kunnon kohottajista, Stadin Vallilattarista ja Hyrian Tepan Teputtajista. Kilpasarjassa mitalisijoja tiukimmin tavoittelevat Sedun Vauhtia VALMAssa, JEDUn Stepperit ja OSAO Kempeleen voimatytöt ja sähköjänikset.

Tiimihaasteesta lisävauhtia

Joko tiimihaaste on suoritettuna? Tosielämän tähdet -haasteessa on tähän mennessä limboiltu, vaellettu luonnossa ja tehty hyvinvointikävely Pietarsaaresta Kokkolaan. Hyvinvointikävelyllä askelia kertyi askeltajaa kohden 51 013 ja aikaa retkeen kului seitsemän tuntia ja kaksikymmentäviisi minuuttia! 

Muista raportoida toteutuksenne Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä 18.10.2019 kello 12.00 mennessä. Kurkkaa samalla myös muiden tiimien haasteiden toteutukset. Eniten peukutuksia sunnuntaihin mennessä kerännyt tiimi palkitaan herkkukorilla. Kun tiimihaasteiden viimeinenkin herkkukorin voittanut tiimi on valittu, niin laitamme herkkukorit voittajatiimeille liikkeelle.