×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Huomaathan, että viesteihin vastaaminen saattaa välillä kestää muutaman arkipäivän verran.
CAPTCHA
Tällä varmistetaan, että rekisteröityjä on oikea henkilö eikä automatisoitu roskapostirobotti. HUOM! Mikäli et näe tässä kohtaa rasti ruutuun -painiketta tai latausilmaisin jää pyörimään, kokeile rekisteröitymistä toisella selaimella (muu kuin Explorer).
×

Kilpasarja

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

 • Entiset aikuiset
  Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  5155.3 minuuttia/käyttäjä
 • Sportforce Keuda
  Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  5003.5 minuuttia/käyttäjä
 • SeduKullat
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  4901.3 minuuttia/käyttäjä
 • Minuutti kerrallaan
  Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  4629.7 minuuttia/käyttäjä
 • Varmat Liikkujat
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  2859.7 minuuttia/käyttäjä
 • Luksiajory
  Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  2826.3 minuuttia/käyttäjä
 • Arskat
  Ammattiopisto Spesia
  2591.8 minuuttia/käyttäjä
 • Reenaajat
  Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
  2006.8 minuuttia/käyttäjä
 • YSAOn vipeltäjät
  Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
  1557 minuuttia/käyttäjä
 • Luonnollisesti paras
  Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä
  1548.9 minuuttia/käyttäjä
 • Hyrian hurjat
  Hyria koulutus Oy
  1539.5 minuuttia/käyttäjä

Mikä on Kilpasarja?

Liikkeelle.net-kampanjassa voi liikkumistavoitteensa asettaa oman kuntotasonsa ja elämäntilanteensa huomioiden. Kaikissa sarjoissa liikuntaa kerätään 4-10 henkilön tiimeinä. Rento-, Kunto- tai Kilpasarjan valinta määrittää, miten tiimi liikuntaansa seuraa ja siihen panostaa. Muista satsata myös omaan hyvään oloon tekemällä vähintään kaksi hyvän olon tekoa joka viikko.

Kilpasarja sopii erityisesti sellaisille liikkujille, joille liikkuminen on intohimo ja jotka haluavat haastaa itseään kokeilemaan, kuinka paljon liikkuvat.

Kilpasarjassa liikutaan vapaa-ajalla erilaisten kuntoliikuntalajien parissa. Sarjassa ei siis huomioida työn ohessa liikkumista eikä hyötyliikuntaa. Jokainen vapaa-ajalla liikuttu minuutti on tässä kisassa plussaa!

Muista myös liikunnan monipuolisuus

Kestävyysliikunta sekä lihaskuntoa ja liikehallintaa edistävä liikunta on sijoitettu saman katon alle, eikä näiden liikuntaminuuteissa tehdä tällä kertaa jakoa. Monipuoliseen liikkumiseen kannattaa Kilpasarjassakin silti kiinnittää erityistä huomiota. Kilpasarjassa kertasuorituksen tulee kestää yhtäjaksoisesti vähintään kymmenen minuuttia ja liikkumisen on oltava luonteeltaan reipasta (hieman hengästyttävää ja hikoiluttavaa). Vaikka Kilpasarjassa arkiaktiivisuutta ei huomioida, niin kevyt liikkuminen ja taukoliikunta kannattaa napata tavaksi aina kun mahdollista.

Liikuntaminuuttien lisäksi huomiota kiinnitetään omaa hyvinvointia edistäviin asioihin. Liikunnan lisäksi on tärkeää, että lepäät riittävästi, huolehdit myös työtehtäviä tauottavista liikuntahetkistä sekä teet ruokailuissasi hyviä valintoja. Ja toki omasta jaksamisesta ja palautumisesta voi huolehtia myös monilla muilla keinoilla.

Hyvinvointiteot, pienet tai suuremmat, merkitään liikuntaminuuttien rinnalla ylös. Minimisuorituksena ohjeistamme kaikkia osallistujia tekemään viikon aikana vähintään kaksi tekoa, joilla on omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen merkitystä.

Keskiarvo ratkaisee tiimin sijoituksen

Kilpasarjassa yksittäisen osallistujan tulos muodostuu hänen liikkumistaan minuuteista ja tunneista. Tiimin tulos muotoutuu puolestaan tiimin osallistujien tulosten keskiarvosta. Kilpasarjan tuloslistauksessa tiimit järjestetään siis tiimin keskiarvotulosten mukaiseen järjestykseen.

Vähimmäisliikkumisen tavoitteesta liikuntapäiväkirjassa muistuttaa kampanjan symbolina toimiva hymynaama, jonka saa, kun liikuntaa kertyy minuuteista vähintään 2,5 tuntia viikossa sekä talletettuna on myös kaksi hyvinvointitekoa viikossa.

Liikuntamerkinnät tehdään nettisivujen liikuntapäiväkirjassa päiväkohtaisella tarkkuudella ja merkintöjä voi tehdä aina edellisen viikon ajalta. Huomaathan, että kampanjan päättyessä viimeiset merkinnät tulee tehdä 1.10.2023 klo 23.59 mennessä.

Viivalle vaan, osallistujat telineisiin ja kellot käyntiin!

Tiimien TOP 3 viikoittain

Tiimien top 3 viikoittain laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.