×

Lisää suoritus

Et ole jäsenenä missään tiimissä.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Huomaathan, että viesteihin vastaaminen saattaa välillä kestää muutaman arkipäivän verran.
CAPTCHA
Tällä varmistetaan, että rekisteröityjä on oikea henkilö eikä automatisoitu roskapostirobotti. HUOM! Mikäli et näe tässä kohtaa rasti ruutuun -painiketta tai latausilmaisin jää pyörimään, kokeile rekisteröitymistä toisella selaimella (muu kuin Explorer).
×

Kilpasarja

Tilanneviesti

Sivustolla on esiintynyt hidastelua ja asian pitäisi nyt olla suurimmaksi osaksi korjattu. Eri sarjojen tulossivut saattavat edelleen ladata normaalia pidempään liikuntasuoritusten laskutoimenpiteiden takia. Etenkin kuntosarja-sivu on muita hitaampi yksikkömuunnosten takia. Mikäli haluat varmistaa, että esim. liikuntasuorituksen lisäys ei hidastele, kannattaa suoritukset tallentaa menemällä aina ensin sivuston etusivulle tai muulle nopeasti aukeavalle sivulle.

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

 • Entiset aikuiset
  Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  3940.5 minuuttia/käyttäjä
 • SeduKullat
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  3714.5 minuuttia/käyttäjä
 • Sportforce Keuda
  Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  3697.2 minuuttia/käyttäjä
 • Minuutti kerrallaan
  Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  3676.5 minuuttia/käyttäjä
 • Varmat Liikkujat
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  2371.2 minuuttia/käyttäjä
 • Arskat
  Ammattiopisto Spesia
  2133 minuuttia/käyttäjä
 • Luksiajory
  Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  1978.4 minuuttia/käyttäjä
 • Reenaajat
  Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
  1643 minuuttia/käyttäjä
 • Luonnollisesti paras
  Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä
  1398 minuuttia/käyttäjä
 • YSAOn vipeltäjät
  Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
  1296 minuuttia/käyttäjä
 • Hyrian hurjat
  Hyria koulutus Oy
  1172.8 minuuttia/käyttäjä

Mikä on Kilpasarja?

Liikkeelle.net-kampanjassa voi liikkumistavoitteensa asettaa oman kuntotasonsa ja elämäntilanteensa huomioiden. Kaikissa sarjoissa liikuntaa kerätään 4-10 henkilön tiimeinä. Rento-, Kunto- tai Kilpasarjan valinta määrittää, miten tiimi liikuntaansa seuraa ja siihen panostaa. Muista satsata myös omaan hyvään oloon tekemällä vähintään kaksi hyvän olon tekoa joka viikko.

Kilpasarja sopii erityisesti sellaisille liikkujille, joille liikkuminen on intohimo ja jotka haluavat haastaa itseään kokeilemaan, kuinka paljon liikkuvat.

Kilpasarjassa liikutaan vapaa-ajalla erilaisten kuntoliikuntalajien parissa. Sarjassa ei siis huomioida työn ohessa liikkumista eikä hyötyliikuntaa. Jokainen vapaa-ajalla liikuttu minuutti on tässä kisassa plussaa!

Muista myös liikunnan monipuolisuus

Kestävyysliikunta sekä lihaskuntoa ja liikehallintaa edistävä liikunta on sijoitettu saman katon alle, eikä näiden liikuntaminuuteissa tehdä tällä kertaa jakoa. Monipuoliseen liikkumiseen kannattaa Kilpasarjassakin silti kiinnittää erityistä huomiota. Kilpasarjassa kertasuorituksen tulee kestää yhtäjaksoisesti vähintään kymmenen minuuttia ja liikkumisen on oltava luonteeltaan reipasta (hieman hengästyttävää ja hikoiluttavaa). Vaikka Kilpasarjassa arkiaktiivisuutta ei huomioida, niin kevyt liikkuminen ja taukoliikunta kannattaa napata tavaksi aina kun mahdollista.

Liikuntaminuuttien lisäksi huomiota kiinnitetään omaa hyvinvointia edistäviin asioihin. Liikunnan lisäksi on tärkeää, että lepäät riittävästi, huolehdit myös työtehtäviä tauottavista liikuntahetkistä sekä teet ruokailuissasi hyviä valintoja. Ja toki omasta jaksamisesta ja palautumisesta voi huolehtia myös monilla muilla keinoilla.

Hyvinvointiteot, pienet tai suuremmat, merkitään liikuntaminuuttien rinnalla ylös. Minimisuorituksena ohjeistamme kaikkia osallistujia tekemään viikon aikana vähintään kaksi tekoa, joilla on omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen merkitystä.

Keskiarvo ratkaisee tiimin sijoituksen

Kilpasarjassa yksittäisen osallistujan tulos muodostuu hänen liikkumistaan minuuteista ja tunneista. Tiimin tulos muotoutuu puolestaan tiimin osallistujien tulosten keskiarvosta. Kilpasarjan tuloslistauksessa tiimit järjestetään siis tiimin keskiarvotulosten mukaiseen järjestykseen.

Vähimmäisliikkumisen tavoitteesta liikuntapäiväkirjassa muistuttaa kampanjan symbolina toimiva hymynaama, jonka saa, kun liikuntaa kertyy minuuteista vähintään 2,5 tuntia viikossa sekä talletettuna on myös kaksi hyvinvointitekoa viikossa.

Liikuntamerkinnät tehdään nettisivujen liikuntapäiväkirjassa päiväkohtaisella tarkkuudella ja merkintöjä voi tehdä aina edellisen viikon ajalta. Huomaathan, että kampanjan päättyessä viimeiset merkinnät tulee tehdä 1.10.2023 klo 23.59 mennessä.

Viivalle vaan, osallistujat telineisiin ja kellot käyntiin!

Tiimien TOP 3 viikoittain

Tiimien top 3 viikoittain laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Viikko 39

Viikko 38

 • SeduKullat
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  1195.3 minuuttia/käyttäjä
 • Sportforce Keuda
  Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  1192 minuuttia/käyttäjä
 • Entiset aikuiset
  Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  1185.8 minuuttia/käyttäjä

Viikko 37

 • Entiset aikuiset
  Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  1177.5 minuuttia/käyttäjä
 • Minuutti kerrallaan
  Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  1133.7 minuuttia/käyttäjä
 • Sportforce Keuda
  Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  1130.2 minuuttia/käyttäjä

Viikko 36

 • SeduKullat
  Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  1183.3 minuuttia/käyttäjä
 • Entiset aikuiset
  Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä
  1086.3 minuuttia/käyttäjä
 • Sportforce Keuda
  Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
  1075.2 minuuttia/käyttäjä