×

Lisää suoritus

Liikuntakampanja ei ole aktiivinen.

×

Ota yhteyttä ylläpitoon

Kirjoita tähän viestisi. Mikäli lähetät tukipyyntöä tai vikailmoitusta, muista AINA liittää mukaan tarkka www-osoite sivusta, jota asia koskee ja kuvaile tilanne mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Huomaathan, että viesteihin vastaaminen saattaa välillä kestää muutaman arkipäivän verran.
CAPTCHA
Tällä varmistetaan, että rekisteröityjä on oikea henkilö eikä automatisoitu roskapostirobotti. HUOM! Mikäli et näe tässä kohtaa rasti ruutuun -painiketta tai latausilmaisin jää pyörimään, kokeile rekisteröitymistä toisella selaimella (muu kuin Explorer).
×

Kuntosarja

Tilanneviesti

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja on päättynyt.

Tiimit

Tiimit laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Mikä on Kuntosarja?

Liikkeelle.net-kampanjassa voi liikkumistavoitteensa asettaa oman kuntotasonsa ja elämäntilanteensa huomioiden. Kaikissa sarjoissa liikuntaa kerätään 4-10 henkilön tiimeinä. Rento-, Kunto- tai Kilpasarjan valinta määrittää, miten tiimi liikuntaansa seuraa ja siihen panostaa. Muista satsata myös omaan hyvään oloon tekemällä vähintään kaksi hyvän olon tekoa joka viikko.

Kuntosarja sopii liikkujille, jotka hakevat pienellä kisalla kipinää liikunta-aktiivisuutensa lisäämiseen. Kuntosarjassa suorituksia voi kerätä liikuntaminuutteina ja/tai askeleina. Tilastoissa huomioidaan yhtä hyvin niin työpäivän aikana kertyneet askeleet, vapaa-ajan liikunta kuin hyötyliikuntakin. Kuntosarjassa oman tiimin edistymistä voi seurata kisassa muiden kuntosarjalaisten kesken.

Muista huolehtia myös liikunnan monipuolisuudesta

Kestävyysliikunta sekä lihaskuntoa ja liikehallintaa edistävä liikunta on sijoitettu saman katon alle, eikä näiden liikuntaminuuteissa merkinnässä tehdä tällä kertaa jakoa. Jokaisen osallistujan kannattaa silti toki edelleen huolehtia siitä, että omassa liikunnassa on mukana riittävästi sekä kestävyysliikuntaa että lihaskuntoa ja liikehallintaa.

Kuntosarjassa yksittäisen osallistujan tulos muodostuu hänen liikkumistaan minuuteista ja askeleista. Myös yhdistelmää voi käyttää eli esimerkiksi lajitreenit voi merkitä minuutteina ja muun liikunnan arjen askeleina. Liikuntasuosituksen mukaisesti jokainen askel kannattaa ottaa. Päivän aikana Kuntosarjassa liikkumista voi kerryttää myös kevyemmästä liikunnasta, taukoliikunnasta ja hyötyliikunnasta.

Liikuntaminuuttien lisäksi huomiota kiinnitetään omaa hyvinvointia edistäviin asioihin. Liikunnan lisäksi on tärkeää, että lepäät riittävästi, huolehdit myös työtehtäviä tauottavista liikuntahetkistä sekä teet ruokailuissasi hyviä valintoja. Ja toki omasta jaksamisesta ja palautumisesta voi huolehtia myös monilla muilla keinoilla.

Hyvinvointiteot, pienet tai suuremmat, merkitään liikuntaminuuttien rinnalla ylös. Minimisuorituksena ohjeistamme kaikkia osallistujia tekemään viikon aikana vähintään kaksi tekoa, joilla on omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen merkitystä.

Tiimin tulos muodostuu keskiarvosta

Tiimin tulos muotoutuu tiimin osallistujien tulosten keskiarvosta. Kuntosarjan tuloslistauksessa tiimit järjestetään tiimin keskiarvotulosten mukaiseen järjestykseen. Liikuntamerkinnät tehdään nettisivujen liikuntapäiväkirjassa päiväkohtaisella tarkkuudella ja merkintöjä voi tehdä aina edellisen viikon ajalta. Huomaathan, että kampanjan päättyessä viimeiset merkinnät tulee tehdä 1.10.2023 klo 23.59 mennessä.

Vähimmäisliikkumisen tavoitteesta muistuttaa kampanjan symbolina toimiva hymynaama, jonka saa, kun liikuntaa kertyy minuuteista ja/askeleista vähintään 2,5 tuntia viikossa sekä talletettuna on myös kaksi hyvinvointitekoa viikossa.

Kuntosarjassa tavoitteena on oman kunnon kohentaminen!

 

Tiimien TOP 3 viikoittain

Tiimien top 3 viikoittain laskevassa järjestyksessä yhteenlaskettujen minuuttien mukaan.

Viikko 39

 • Niskalan Ponnistus NiPo
  Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  1406.5 minuuttia/käyttäjä
 • Hullujenhuone-tiimi
  Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia
  1248.8 minuuttia/käyttäjä
 • IHKU
  Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia
  1014.8 minuuttia/käyttäjä

Viikko 38

 • Niskalan Ponnistus NiPo
  Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  1206.3 minuuttia/käyttäjä
 • Hullujenhuone-tiimi
  Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia
  1016.3 minuuttia/käyttäjä
 • IHKU
  Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia
  946.5 minuuttia/käyttäjä

Viikko 37

Viikko 36